Hoe het werkt

Als coach kijk ik samen met je naar een vraag of probleem of een wens die jij hebt. Ik nodig je uit om op verschillende manieren ernaar te kijken, traceer de onderstroom of de oude pijn die eraan ten grondslag ligt en pool het om. Zo ben je weer op je best in je hoofd je lijf en je emoties. Zo krijg je antwoord op je vraag, is je probleem verleden tijd of kun je stappen zetten om jouw wens waar te gaan maken.

Daarbij gebruik ik verschillende methoden. Elke methode heeft zijn voordelen en past bij een probleem of een type persoon. Sommige methoden zijn meer gericht op het lichaam, andere op je mind en weer andere werken op de energie. Doordat ik meerdere methoden in mijn gereedschapskist heb, is er altijd wel iets bij dat bij jou past.

Bij hypnose ben je heel ontspannen, maar met super focus. In deze staat kun je gemakkelijk bij je onbewuste mind komen.

Hypnose

Bij hypnose ben je heel ontspannen, maar met super focus. In deze staat kun je gemakkelijk bij je onbewuste mind komen. Dat is precies de plek waar bijna al je gedrag geregeld wordt. Wist je dat je maar heel weinig bewust doet in je leven? Volgens Ab Dijksterhuis, hoogleraar aan de Universiteit van Nijmegen doe je niet eens 0,004 procent echt bewust! Je angsten? Onbewust. Je eerste reactie op iemand? Onbewust. Onder hypnose houd je de controle over je wil en zul je niets doen dat tegen je waarden en overtuigingen ingaat.

Bij Reiki en Seichem healing laat je helende energie stromen via de handen.

Reiki & Seichem healing

Bij Reiki en Seichem healing laat je helende energie stromen via de handen. In afgelopen 25 jaar heb ik geleerd deze helende energiestroom te versterken en efficiënter te gebruiken bij zowel fysieke als emotionele pijn, gewoon door je kleren heen. De japanse monnik Mikao Usui doceerde in de 19de eeuw al het Reiki systeem. Reiki en Seichem brengen lichaam en geest in balans en kunnen ook op afstand worden gegeven. Je kunt het ook zelf leren. Ik geef dit jaar bijna elke maand cursussen. Check Activiteiten.

Familieopstellingen maken verborgen dynamieken, de niet-zichtbare onderstroom in het dagelijks leven zichtbaar.

Familieopstellingen

Familieopstellingen maken verborgen dynamieken, de niet-zichtbare onderstroom in het dagelijks leven zichtbaar. Thema’s en patronen waardoor je het maar niet voor elkaar krijgt te veranderen, te groeien omdat de energie van het systeem niet als vanzelf jouw leven in stroomt.
En wat ik zo leuk vind: je kunt van alles opstellen: mensen, ziektes, gevoelens, dilemma's, huizen, een baan... .En als je vraag klopt.. wordt het antwoord zichtbaar.

Geen pillen meer

Een dame neemt dagelijks pillen om de netelroos te onderdrukken. We kijken ernaar vanuit de Germaanse geneeskunde en doen een energetische behandeling.
Binnen drie weken is de netelroos volledig verdwenen en stopt ze met de medicatie. Een ware verademing. 

Sneller uit ‘t gips

Iemand met een gescheurde achillespees krijgt een aantal korte reikibehandelingen (door het gips heen) en de behandelend arts snapt bij het bekijken van de foto’s niet hoe dit zo snel is genezen.

Scroll naar boven