Wat klanten zeggen is dat ze verbaasd zijn over de snelle en indrukwekkende resultaten door helende reiki, transformerende hypnose en duidende familie opstellingen. Lees maar.

Rust en Focus
Als ik moest leren en te laat was begonnen raakte ik zo in de stress dat ik alleen maar kon huilen en niet goed meer kon nadenken. Na 1 sessie met Henriëtte was de paniek weg. Dit jaar doe ik examen, dus ik ben nog een keer teruggegaan. Nu weet ik hoe ik me kan ontspannen zonder dat iemand in de klas dat ziet. En het leukste: als ik aan mijn oorlelletje trek, voel ik me meteen rustig en gefocust. Ik voel ook echt een veilig gevoel door mijn lijf stromen. Lekker joh!

Bieke

Ontsteking geremd
Ik had zo mijn twijfels bij Reiki, maar toen ik voelde wat de handen van Henri
ëtte deden voor mijn ontstoken knie, was ik om.
Het heeft zeker de genezing versneld.

Marion

Naar de kern

Ik was verbaasd hoe snel en helder deze familieopstelling het echte probleem liet zien.
Altijd fijn om met
Henriëtte te werken.

Barbara

Keuzes maken

Een aantal jaren geleden maakte ik bij Henriëtte een symbolenreis. Tijdens deze hypnosesessie heb ik een symbool als anker geplaatst waaraan drie voor mij belangrijke waarden werden gekoppeld. Het symbool komt nog steeds naar voren in situaties waarin ik keuzes moet maken. Het geeft mij nog steeds houvast om te doen wat bij mij past.

Margret

Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om hypnose te doen bij Henriëtte. Mijn collega’s gedrag had altijd zo’n impact op mij dat ik niet meer adequaat kon reageren, laat staan rustig luisteren. In een regressie zijn we teruggegaan naar het allereerste moment waarop ik me zo voelde, en hebben daarop gewerkt. Na enkele weken merk ik een duidelijk positief verschil. Ik blijf veel rustiger, en ik voel dat ik steeds beter in staat ben om mijn grenzen aan te geven. Het heeft echt een verandering gebracht in hoe ik met deze situaties omga.

Saskia

Sneller uit het gips

Iemand met een gescheurde achillespees krijgt een aantal korte reikibehandelingen (door het gips heen) en als de behandelend arts de foto’s bekijkt, snapt hij niet hoe dit zo snel is genezen.

Geen pillen meer

Een dame neemt dagelijks pillen om de netelroos te onderdrukken. We kijken ernaar vanuit de Germaanse geneeskunde en doen een energetische behandeling.
Binnen drie weken is de netelroos volledig verdwenen en stopt ze met de medicatie. Een ware verademing. 

Goed afscheid nemen
Na een lange samenwerking met een vriendin, besloot ik dat het tijd was om onze werkrelatie te beëindigen. Maar ik was bang dat dit onze goede vriendschap zou schaden.
Na een helende Reiki-sessie, waarbij we alleen de koorden doorsneden waarop geen liefde meer stroomde, nam ik de stap en beëindigde onze samenwerking. Tot mijn verrassing ontstond er een nieuwe, veel leukere en bevredigende samenwerking met haar. Het voelt als een frisse start vol positieve energie.

Anneke

Ik ben echt onder de indruk van het effect van een korte reiki behandeling van Henriëtte! Mijn zoontje viel hard op zijn jukbeen, maar na slechts een kwartiertje Reiki was er de volgende dag geen blauwe plek te bekennen. Ongelooflijk!

Maud

 

Wil ik ook leren!

Reiki kun je ook zelf leren. 

Schrijf je in voor de cursus Reiki 1 en leer werken met de helende universele energie. Je leert jezelf en anderen behandelen.

 

Terwijl ik woonde in een prettig huis kon ik er mijn eigen plek niet echt in vinden. 
Tijdens een hypnosesessie kon ik voelen wat ik nodig had. Ik veranderde wat in de inrichting van het huis. Dat gaf me precies de rust waar ik naar op zoek was.
Dank je wel, Anne

Scroll naar boven