Tarieven

Telefonische intake + eerste behandeling / sessie€ 129
Telefonische intake + 3 behandelingen / sessies€ 295
Losse behandeling / sessie per uur€ 98
Telefonische intake en 3 Reikibehandelingen op afstand€ 73

Mijn praktijk valt onder de kleine ondernemersregeling zodat je geen BTW hoeft te betalen.
Behandelingen kunnen niet worden gedeclareerd bij je zorgverzekering.

Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om hypnose te doen bij Henriëtte. Mijn collega’s gedrag had altijd zo’n impact op mij dat ik niet meer adequaat kon reageren, laat staan rustig luisteren. In een regressie zijn we teruggegaan naar het allereerste moment waarop ik me zo voelde, en hebben daarop gewerkt. Na enkele weken merk ik een duidelijk positief verschil. Ik blijf veel rustiger, en ik voel dat ik steeds beter in staat ben om mijn grenzen aan te geven. Het heeft echt een verandering teweeggebracht in hoe ik met deze situaties omga.

Saskia

Veelgestelde Vragen

  • Ik wil af van mijn angst voor vliegen, spreken, examens doen, falen, spinnen of andere dieren.
  • Waarom krijg ik mijn huis niet verkocht?
  • Waarom voel ik me niet goed genoeg, depressief, angstig, zo alleen?
  • Hoe kan ik omgaan met die collega, tante, kind, die me steeds triggert?
  • Waarom heb ik eczeem,  artrose, etc.
  • Wat houdt me tegen om te verhuizen/ wisselen van baan/ door te pakken etc.
  • Waarom wordt ik maar niet zwanger?
  • Waarom ben ik zo boos?
  • Wil je mijn gebroken/ gekneusde/ verbrande/ ontstoken lichaamsdeel sneller laten genezen?
  • Ik ben zo moe/ lusteloos/ verdrietig.

Als coach kijk ik samen met je naar een vraag of probleem of wens die jij hebt. Ik nodig je uit om op verschillende manieren ernaar te kijken, traceer de onderstroom of de oude pijn die eraan ten grondslag ligt en pool het om. Zo kom je mentaal, emotioneel en lichamelijk in balans en krijg je antwoord op je vraag, is je probleem verleden tijd of kun je stappen zetten om jouw wens waar te gaan maken.

In elk coachingstraject vindt ook healing plaats. Blokkades worden doorbroken, emoties verwerkt, ga zo maar door. Als je puur voor een reiki behandeling komt, coach ik je niet, maar ligt de nadruk op de healing via mijn handen.

Elke methode heeft zijn voordelen en past bij een probleem of een type persoon. Sommige methoden zijn meer gericht op het lichaam, andere op je mind en weer andere werken op de energie. Doordat ik meerdere methoden in mijn gereedschapskistje heb, is er altijd wel iets bij dat bij de klant past.

Bij een Reikibehandeling op afstand is de client niet in mijn praktijk maar bijvoorbeeld thuis of in het ziekenhuis. De Reiki energie trekt zich niet zoveel aan van afstand en kan dus ook vanuit mijn praktijk stromen naar de ontvanger. Dit is vooral handig als mensen een aantal keren een korte behandeling van een specifiek fysiek probleem nodig hebben (ontstekingen, brandwonden etc.)

Binnenkort ga ik ook reiki cursussen geven. Houdt mijn agenda in de gaten. Mocht je nu al interesse hebben om zelf Reiki te leren, laat het me even weten.

Iedereen die niet alleen aan zijn toekomst wil werken maar wil sparren met een coach die perspectief van buiten geeft en methoden heeft om veranderingen te kunnen bewerkstelligen kan met een coach werken. 

Alle mensen zijn welkom.

Gratis kennismaking

Jaja, denk je misschien. Ik wil wel door dat probleem heen werken, maar.. ik wil eerst eens die coach een beetje leren kennen.

Dat kan. Geef je hiernaast op voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we samen een plan kunnen maken om jouw vraag aan te pakken.

akasha; coaching; healing; reiki; seichem; familieopstelling; hypnose; hypnotherapie; tapping; burn-out; fobie; angst; energetisch; waalre; noord brabant; eindhoven; veldhoven;
Scroll naar boven