Cursusaanbod

Praktische zaken

Na aanmelding ontvang je binnen 5 dagen bevestiging.

Prijs is inclusief of vrijgesteld van btw.

Inclusief thee

Lunch zelf meenemen (supermarkt op loopafstand).

Cursuslocatie is Waalre (Noord Brabant) op 6 minuten loopafstand van de bushalte Bergstraat. Waar precies hangt af van het aantal deelnemers.

Maximaal 6 deelnemers per cursusdag.

Deelnemers ontvangen automatisch af en toe een nieuwsbrief. Je kan elk moment uitschrijven.

 

Reiki 1 Cursus

 • Tijdens de Reiki 1 cursus word je ‘afgestemd’ op (je wordt geïnitieerd in) de Reiki energie. Deze bijzondere ervaring opent jou als kanaal voor de helende kracht van Reiki.
 • Je gaat de helende Reiki-energie ervaren tijdens een zelfbehandeling 
 • en leert verschillende toepassingen van Reiki. Je zult verbaasd staan over de mogelijkheden
 • De 5 leefprincipes van Reiki worden toegelicht en
 • je hoort de geschiedenis van Reiki.
 • Aan het einde van de cursus ontvangt je jouw persoonlijke certificaat.
 • Je krijgt een cursusboek mee waarin staat wat je hebt geleerd, inclusief de afstemmingsmeditatie en verdere verdiepende mogelijkheden.
 • De initiatie en kennis die je deze dag ontvangt is de basis voor je verdere ontwikkeling op het pad van Reiki en van bewustwording. Om je hierbij te ondersteunen, krijg je na de cursus gratis toegang tot drie Reiki do avonden (t.w.v. € 30,-) waar deelnemers Reiki toepassen op elkaar en zo de helende energie bij elkaar en zichzelf versterken.

Voor wie?
Iedereen kan in principe de Reiki inwijding ontvangen. De cursus is gericht op 21 jaar en ouder.

Wanneer?
Kijk in het
 Activiteitenoverzicht voor de ingeplande cursusdata. Je mag me altijd contacteren. In overleg is het wellicht mogelijk een extra datum in te plannen.

Reiki 2 cursus

 • Tijdens de Reiki 2 cursus ontvang je de tweedegraads initiatie  in Reiki. Je kanaal voor Reiki wordt bij wijze van spreken verder “opgerekt” waardoor je energie krachtiger kunt doorgeven. 
 • Je leert Reiki symbolen en enkele universele symbolen waarmee je energie kunt richtensturen op afstand naar dingen personen en situaties, sturen naar het verleden, heden en toekomst of naar het onderbewustzijn via de mentale sleutel om je onderbewuste te “programmeren”
 • Aan het einde van de cursus ontvang je jouw persoonlijke certificaat.
 • Je krijgt een cursusboek waarin staat wat je hebt geleerd, inclusief extra universele symbolen en verdere verdiepende mogelijkheden.
 • De initiatie en kennis die je deze dag ontvangt is de basis voor je verdere ontwikkeling op het pad van Reiki en van bewustwording. Om je hierbij te ondersteunen, krijg je na de cursus gratis toegang tot drie Reiki do avonden (t.w.v. €30,-) waar deelnemers Reiki toepassen op elkaar en zo de helende energie bij elkaar en zichzelf versterken.

Voor wie?
Iedereen die al in de eerste graad Reiki is ingewijd kan in principe de Reiki 2 inwijding ontvangen. 

Wanneer?
Kijk in het Activiteitenoverzicht voor de ingeplande cursusdata. Je mag me altijd contacteren. In overleg is het mogelijk een extra datum in te plannen.

Praktische zaken

Na aanmelding ontvang je binnen 5 dagen bevestiging.

Prijs is inclusief of vrijgesteld van btw.

Inclusief thee

Neem een grote handdoek of fleecedekentje mee.

Cursuslocatie is Blokvenlaan 17, 5581GM Waalre (Noord Brabant).

Maximaal 6 deelnemers per avond (vol is vol).

Deelnemers ontvangen automatisch af en toe een nieuwsbrief. Je kan elk moment uitschrijven.

 

Reiki do avond (Oefenavond)

Hoe meer je Reiki geeft, des te sterker de Reiki gaat stromen.

Een Reiki initiatie is de basis voor je verdere ontwikkeling op het pad van Reiki en van bewustwording. Tijdens de Reiki do avonden geven de deelnemers elkaar Reiki en versterken zo de helende energie bij elkaar en zichzelf. Het is een mooie gelegenheid om gelijk geïnteresseerden te ontmoeten en om zelf ook zo’n heerlijke Reiki behandeling te ontvangen.

Ervaar bijvoorbeeld hoe het is om een “levende tafel-healing” te geven of krijgen. Krijg feedback van je collega’s over wat zij voelen. Stel me vragen. Wissel informatie uit.

Voor wie?
Iedereen met minimaal Reiki 1 is van harte welkom. Heb je een Reiki cursus gedaan bij Akasha Coaching & Healing, dan heb je gratis toegang tot drie Reiki do avonden binnen 6 maanden na je cursus.

Wanneer?
Op woensdagavond van 19:00 – 22:00. Kijk in het Activiteitenoverzicht voor de data.

Scroll naar boven