Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Reiki 1 cursus

14 december om 10:00 - 17:00

€195

Bij Reiki en Seichem healing laat je helende energie stromen via de handen.

Leer werken met Reiki, de universele levensenergie en ontvang je eerstegraads initiatie om je te openen voor de helende kracht van Reiki.

Wat is Reiki?

Reiki is de universele levensenergie en iedereen beschikt dus over Reiki, anders zou je niet leven. In andere systemen wordt Reiki ook wel prana, chi of ki genoemd. Reiki is dus niets on- of bovennatuurlijks. Hoewel bij elke ademhaling reiki instroomt, wordt het kanaal waardoor het via je kruin ook binnenstroomt in de eerste levensjaren nauwer of sluit het zich helemaal. Tijdens een Reiki-initiatie wordt dit kanaal opnieuw geactiveerd, zodat je de Reiki kunt gaan doorgeven via je handen.

Wat doet Reiki?

Reiki helpt bij het herstel van het evenwicht tussen geest en lichaam. (Zelf)behandeling met Reiki bevordert genezing op lichamelijk en geestelijk gebied. Het helpt bij het opheffen van blokkades, werkt ontgiftend, ontspannend. Als er disbalans is, wat zich uit in bijvoorbeeld ziekte, een ongeval of psychische problemen helpt de Reiki energie om weer in balans te komen.

Wat is de Reiki methode?

Als we het hebben over de Reiki methode, bedoelen we de van oorsprong Japanse helingsmethode die zich richt op het kanaliseren en (meestal) via de handen doorgeven van de universele levensenergie (Reiki). De methode kent 3 graden waarbij elke graad staat voor een bepaalde mate van openheid om kanaal voor Reiki te zijn.

Waarom zou ik Reiki willen kunnen geven?

Ik weet niet hoe jouw leven er uit ziet maar misschien voel jij alsof er van alle kanten aan je getrokken wordt, voel je je soms uit balans. In je lijf of in je hoofd of in je emoties. Dan is het belangrijk ervoor te zorgen dat je in je eigen energie blijft staan. Te zorgen dat je goed bent geaard (stevig verbonden met de aarde) en goed in verbinding met jezelf bent. Met deze cursus heb je altijd Reiki achter de hand. Waar of wanneer je het ook nodig hebt, jij kunt jezelf een extra dosis Reiki geven die jouw lichaam en geest kan helpen te herstellen. Maar je kunt ook anderen Reiki geven wat hun lichaam en geest kan helpen bij herstel.

Wat leer ik in de Reiki 1 cursus?

 • Tijdens de Reiki 1 cursus word je ‘afgestemd’ op (je wordt geïnitieerd in) de Reiki energie. Deze bijzondere ervaring opent jou als kanaal voor de helende kracht van Reiki.
 • Je gaat de helende Reiki-energie ervaren tijdens een zelfbehandeling en
 • leert verschillende toepassingen van Reiki. Je zult verbaasd staan over de mogelijkheden
 • De 5 leefprincipes van Reiki worden toegelicht en
 • je hoort de geschiedenis van Reiki.
 • Aan het einde van de cursus ontvangt je jouw persoonlijke certificaat.
 • Je krijgt een cursusboek mee waarin staat wat je hebt geleerd, inclusief de afstemmingsmeditatie en verdere verdiepende mogelijkheden.
 • De initiatie en kennis die je deze dag ontvangt is de basis voor je verdere ontwikkeling op het pad van Reiki en van bewustwording. Om je hierbij te ondersteunen, krijg je na de cursus gratis toegang tot drie Reiki do avonden (t.w.v. € 30,-) waar deelnemers Reiki toepassen op elkaar en zo de helende energie bij elkaar en zichzelf versterken.

Voor wie is deze Reiki cursus geschikt?

Iedereen kan in principe de Reiki inwijding ontvangen. Uiteraard … Hoe meer je oefent, des te sterker je wordt. De cursus is gericht op de leeftijdsgroep 21 jaar en ouder.


Praktische zaken

 • Na aanmelding ontvang je een bevestiging met details binnen 5 dagen.
 • Met meer deelnemers tegelijk aanmelden? Stuur even een email ajb.
 • De genoemde prijs is inclusief btw of vrijgesteld van btw.
 • Thee wordt verzorgd.
 • Lunch graag zelf meenemen (supermarkt is op loopafstand).
 • Email nieuws ontvang je automatisch bij aanmelding en kan je elk moment stoppen.
 • De cursuslocatie is in Waalre (Noord Brabant). De exacte locatie hangt af van het aantal deelnemers. Beide locaties liggen op 6 minuten loopafstand van de bushalte Bergstraat in Waalre.

Ja, ik schrijf me in voor de Reiki 1 Cursus op 14 december in Waalre

Voor het geval een cursus onverhoopt niet doorgaat.

Gegevens

Datum:
14 december
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€195
Evenement Categorie:
Site:
https://akasha-coaching-healing.nl/cursusaanbod/

Organisator

Henriette Nouwens
Telefoon
0639669169
E-mail
henriette@akasha-coaching-healing.nl

Locatie

De exacte cursuslocatie hangt af van het aantal deelnemers. Beide locaties zijn in Waalre Dorp op 6 minuten lopen van bushalte Waalre, Bergstraat.
Bergstraat
Waalre, Noord Brabant 5581BL Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0639669169
Scroll naar boven